introductie

Op deze pagina lees je over het proces van het coachtraject. Helderheid en afstemming over zaken buiten de inhoud van jouw coachvraag zijn wel zo prettig.
Van het gratis startgesprek, de soorten sessies, de voorbeelden van coachvragen tot de afronding van de coaching.


Het startgesprek

Het startgesprek is vrijblijvend en kosteloos. (+/- 30 min) Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn houd ik voor ieder coachtraject een startgesprek. Tijdens dit gesprek krijg jij de ruimte om je vraag toe te lichten en verwachtingen uit te spreken. Ik zal je een coachvoorstel doen en uitleg over het proces geven. Ter plekke of thuis kun je beslissen of je met het coachtraject wilt beginnen. Is de klik daar dan spreken we een eerste sessie af.

Twee soorten sessies

De praktijksessies (+/- 60min)
Deze sessies vinden plaats in de praktijk. Doormiddel van gesprekstechnieken en modellen ga je met je coachvraag aan de slag. De opzet is praktisch en doelgericht met aandacht voor een goede hoofd- en hartkoppeling. Aan het eind van het uur bespreken we de volgende stap die gezet moet worden om het door jou gestelde doel te bereiken.

De wandelsessies (+/- 90min)
Deze sessies starten in de praktijk. Al snel gaan we richting bos. Hier maken we in jouw tempo een wandeling en bespreken we jouw coachvraag.
Na de wandeling sluiten we in de praktijk af, zetten we de bevindingen van wandelsessie op een rij en bespreken we de volgende stap.


Wat voor coachvragen?

CKCoach geeft coaching op jouw hulpvraag. Hieronder een aantal voorbeelden.

- Werkgerelateerd
Vb. Conflicten met collega, werkgever, klant, geen/verminderd werkplezier, wens voor andere functie, opstarten eigen bedrijf, salarisonderhandelingen.

- Relatiegerelateerd
Vb. Spanningen bij partner, vrienden, maken of verbreken van vriendschappen/relaties.

- Persoonsgerelateerd
Vb. Moeite met het vragen om hulp, moeite met opstarten/ volhouden van voornemens (sporten, stoppen met roken, schoonmaken, afvallen), algemene motivatieproblemen, moeite met het maken of vullen van eigen tijd (hobbies, tijd voor je zelf), besluitenloosheid (niet kunnen kiezen).

afrondingsfase

Op het moment van afronden blikken we terug op waar je mee bezig bent geweest en ronden we de coaching af. Je hebt voldoende 'Tools' om zelf verder te gaan, voorlopig voldoende input gekregen of andere redenen om te stoppen met de coaching. Zowel het persoonlijke als het financiele aspect wordt afgerond. Voor het laatste verwijs ik je graag naar de pagina over tarieven en betalingen.