introductie

Lees hier meer over de financiele kant van het coachttraject. De verschillende tarieven, de inspanningsgarantie, eventuele kosten bij afzeggingen, hoe de betaling verloopt en de eventuele vergoedingsmogelijkheden.

Tarieven

- Startgesprek: gratis en vrijblijvend (+/- 30 minuten)

- Standaard praktijksessie: 60 euro (+/- 60 minuten)

- Wandelsessie: 75 euro (+/- 90 minuten.)

Alle prijzen zijn incl. BTW en kosten aan (coach)materialen.

!Als coachee ben jij eigenaar van het proces. Een slagingsgarantie kan ik daarom als coach niet geven. Wel krijg je van mij als coach een inspanningsgarantie. D.w.z. dat ik de sessies goed voorbereid en tot het volste van mijn kunnen zal helpen bij jouw ontwikkelproces. Als eigenaar van het proces beslis je dus ook hoeveel sessies je nodig hebt. Er is geen minimum aantal sessies af te nemen.

!Afzeggingen buiten 12 uur voor de afgesproken sessie zijn kosteloos.
!Afzeggingen binnen 12 uur voor de afsproken sessie worden, ongeacht de reden, volledig in rekening gebracht.


Betalingen

Betaling verloopt uitsluitend via de bank. Je kunt kiezen voor een betaling aan het eind van het coachtraject of per sessie.

De betaling achteraf:
Je krijgt aan het eind van de laatst afgesproken sessie of z.s.m. daarna per mail een factuur die binnen 14 dagen na dagtekening dient te worden voldaan.

De betaling per sessie:
Aan het eind van elke sessie wordt er via Tikkie een QR-code gegenereerd. Deze kun je direct met je telefoon scannen om vervolgens via je eigen bank te betalen. Zodra het geld is bijgeschreven krijg je een betalingsbevestiging per mail.
Aan het eind van de laatst afgesproken sessie of z.s.m daarna wordt er een verzamelfactuur met voldane bedrag verstuurd.

Vergoeding

In de basis wordt de coaching niet vergoed.
Er zijn echter mogelijkheden de gemaakte kosten (deels) vergoed te krijgen. Voor particulieren en zzp'ers is coaching als 'scholingskosten' aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst. Wanneer de coachsessies niet vergoed worden, kun je een coulanceverzoek indienen bij je zorgverzekeraar, opdat je factuur dan alsnog gedeeltelijk wordt vergoed.