introductie

Samenwerking met andere zorgverleners is een belangrijk element van mijn streven om iedereen die bij mij binnenkomt zorg op maat aan te bieden. Het kan namelijk voorkomen dat iemand naast coaching ook andere zorg goed kan gebruiken. Omdat mijn praktijkruimte in een Medisch Centrum zit, zijn de lijntjes met andere zorgverleners kort. Naast verwijzingen naar aangesloten zorgverleners, werk ik met een aantal mensen in het bijzonder samen. Zij staan hieronder beschreven.Mundus - integratieve therapie

Mundus is de praktijk van integratief therapeute Noor Kleiman van Oostrum. Samen verzorgen wij een koppeling tussen coaching waar mogelijk en therapie waar nodig. De verdeling is per client anders en zo ontstaat er een programma op maat. Bijkomend voordeel is dat wij beiden in het Medisch Centrum de Veluwse Poort zitten.Link naar online folder volgt.

Samenwerkingsverband Chronische pijn

Een startend samenwerkingsverband tussen de verschillende zorgverleners van Medisch Centrum de Veluwse Poort. Verdere informatie volgt.

KLEIMAN: onderwijs, cursus & training

KLEIMAN is een samenwerking tussen Mundus-Ede en CKcoach.
Na het afzondelijk geven van verschillende presentaties, cursussen en trainingen, hebben we besloten de handen ineen te slaan.
Middels KLEIMAN verzorgen wij verschillende cursussen en trainingen op het gebied van meer- & hoogbegaafden.