Voorstellen

Mijn naam is Chiel Kleiman. De fotos op deze pagina laten al iets van mij zien. Al mijn hele leven speel ik gitaar en sinds een paar jaar staat er ook een piano in de woonkamer. Het maken van muziek is voor mij zowel ontspanning als een moment om even mijn hoofd leeg te maken.

In kernwoorden

Enthousiast: Van nature ben ik nieuwsgierig naar wat mensen drijft, waar hun kracht en passie ligt en hoe dit in hun leven vorm krijgt.

Praktisch: Onze sessies gaan verder dan alleen praten. Je moet ook aan de slag. Doelgericht en in het tempo dat bij jou past.

 

Persoonlijk: In het verlengde van wat er bij enthousiast staat betekent dit dat ik benieuwd ben naar jouw verhaal en dat gelijkwaardigheid de basis van onze gesprekken is.

Nuchter: Ik ben iemand die met beide benen op de grond staat.

Momenteel werk ik naast coach ook als leerkracht en begeleider in het onderwijs. Tijdens mijn lesgeven raakte ik in het bijzonder geboeid door kinderen die, ondanks een hoge intelligentie, vastlopen in hun werk. Ik leerde dat het talent van deze kinderen naast veel mogelijkheden ook moeilijkheden meebrengt. Mijn doel werd deze kinderen hun talent weer te leren gebruiken. Zo ontstond mijn passie voor het coachen en begeleiden van meer- en hoogbegaafden. In 2013 ben ik een specialisatie in meer- en hoogbegaafden gestart en sinds 2014 coach, begeleid en onderwijs ik verschillende groepen meer- en hoogbegaafden. Dit doe ik nog steeds met heel veel plezier.