introductie

Het bijzondere aan wandelcoaching is dat al wandelend je denk- en gevoelsproces sneller op gang komen. De geuren, kleuren, de wind en de steeds veranderende omgeving stimuleren je zintuigen beter. Daadwerkelijk in actie komen gaat sneller door de actieve houding en de beelden uit de natuur helpen om te verwoorden wat er zich van binnen afspeelt.wandelcoaching

Wandelcoaching is een prachtige manier om al bewegend te praten over je coachvraag. In tegenstelling tot een sessie in de praktijk worden je zintuigen voortdurend geprikkeld. Je staat meer 'aan'. Een vallende stilte voelt minder ongemakkelijk, je hoeft elkaar niet steeds aan te kijken. Je krijgt meer frisse lucht en bent lekker aan het bewegen.

We starten onze wandelsessies in de praktijk aan de Eikenlaan 13 (Medisch Centrum Veluwese Poort).
Al snel trekken we onze jassen weer aan en gaan we richting bos. Hier maken we in jouw tempo een wandeling en bespreken we jouw coachvraag.

Na de wandeling sluiten we in de praktijk af, zetten we de bevindingen van wandelsessie op een rij en bespreken we de volgende stap. Omdat we op een prachtige locatie zitten zijn er tal van mooie paden te bewandelen.In de buurt

De ginkelse heide.

Een mooie plek waar vooral heide maar ook wat bosgebied te vinden is. De schapen van de schaapskooi lopen hier voornamelijk los. Vlak naast de schaapskooi is een druk bezochte plek voor vliegeraars maar steek je het open gedeelte van de hei over, dan kom je bijna niemand meer tegen.

Het paradijs

Een haast vergeten stuk natuur op loopafstand van de praktijk. Deze open plek heet Het Paradijs en is omringd door mooie stukken bos. Het ligt tussen het oude kazerneterrein en de Ginkelse heide in. Een fijne plek om wandelcoaching te geven.


Planken Wambuis.

Vanaf Ede gezien is het restaurant Planken Wambuis rechtsaf maar wij slaan hier precies tegenover de parkeerplaats op. Hier starten veel verschillende wandelingen die zowel bos als door lange rijen beukenbomen verdeelde stukken open heide bevatten.